Pripreme za Euro ligu u Banjaluci

U toku su završne pripreme za Euro ligu 2, a domaćini KKI Vrbas na čelu sa Marinkom Umičevićem zahvaljuju se na podršci , počevši od grada Banja Luka, dvorane Borik i njenog direktora Nenada Talića, pa do gospodina Vladimira Brankovića, direktora Bbprint-a koji je kompletan materijal odštampao besplatno, kao i gospodinu Igoru koji je ustupio bilborde besplatno.
KKI VRbas je poslao 150 pozivnica potencijalnim sponzorima da uzmu učešće, javilo se 30ak volontera, i još je potrebno da se obezbjedi novac kako bi grandiozno organizovali ovu manifestaciju.
U Banjaluku dolaze četiri ekipe, dvije iz Turske, jedna iz Holandije i jedna iz Švicarske. Sudije dolaze iz Austrije, Francuske, Njemačke, Švedske, BiH, kao i glavni tehnički delegat Aharon Markovitz iz Izraela.
Od 2500 klubova koji su registrovani u Evropi, KKI Vrbas se nalazi na 26. mjestu na rang listi što je zaista za poštovanje.
KKI Vrbas je ponos Banja Luke i Republike Srpske i nadamo se da će se to prepoznati u društvu, te da ćemo svi zajedno dostojno prezentovati grad Banja Luku i da će otići najljepša slika iz našeg grada u svijet.
Zahvaljujemo se gradonačelniku Igoru Radojičiću koji je stavio sve gradske resurse na raspolaganje, bez njegove pomoći ne bismo ni dobili organizaciju ovoga turnira, na čemu smo mu mnogo zahvalni, rekao je Marinko Umičević direktor KKI Vrbas.

KKI VRBAS
Marinko Umičević

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: