Pripadnici SAJ u potrazi za ubicom, helikopter nadlijeće teren

Pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice MUP RS naoružani dugim cijevima pretražuju širi rejon Glamočana i Jablana u potrazi za ubicom Slaviše Krunića i njegovog tjelohranitelja Žarka Pavlovića iz Pala.
Veći broj pripadnika SAJ traga za materijalnim dokazima. Prema nezvaničnim informacijama ubica je pobjegao makadamskim putem prema Jablanu. U potrazi učestvuje i helikopter.
Iz kuće roditelja ubijenog Krunića dopiru jauci ožalošćene porodice.

Komšije u nevjerici i danas pričaju da se sinoć oko 22.30 časova čulo više rafalnih pucnjeva iz pravca porodičnog imanja ali niko kako kaže nije ni mogao pretpostaviti šta se dešavalo.

Na mjesto ubistva došli su ministar unutrašnjih poslova RS Dragan Lukač i direktor Policije RS Darko Ćulum.

Ranko Dobraš komšija ispričao je da je sinoć oko 22 časa obišao imanje Slaviše Krunića.
Oko 22.30 časova čuo sam jedan duži rafal, a zatim se začuo jauk. Mislio sam da neko slavi ali sam nazvao momka koji je bio kod Slavišine kuće. Zvao sam ga tri puta ali mi se nije javljao. Četvrti put mi je samo rekao da ne pitam ništa – ispričao je za Srpskainfo Dobraš.
Dodaje da su u trenutku pucnjave u kući bili Slavišina žena sa troje djece i dadilja. Dobraš je naveo da u okolini nema čovjeka da je mrzio Krunića.

– Ima dosta mladih koje je zaposlio Slaviša i svi su ga cijenili i poštovali- rekao je Dobraš koji kod Krunića kako kaže radi pet godina.
Na mjesto tragedije stigao je Ministar inostranih poslova u Savjetu ministara u tehničkom mandatu Igor Crnadak i žena iz prvog braka Slaviše Krunića sa kojom je imao kćerku.

Detalji sačekuše, ubijen napadač Željko Kovačević

Slaviša Krunić i njegov vozač ubijeni u sačekuši! Napadač takođe ubijen

Izvor: Srpskainfo

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: