Prijetio ženi sjekirom, pa nakon hapšenja pobjegao iz policijske stanice

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su juče Đ.D. iz Banjaluke, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio nasilje. On je uspio da pobjegne iz policijske stanice, ali je brzo ponovo uhapšen.

“Nadležnoj policijskoj stanici, juče oko 11.30 časova, oštećeno lice prijavilo je da je u Banjaluci u dvorište njene porodične kuće, došlo lice D.Đ. noseći sjekiru u ruci, koje je galamilo i nerazgovijetno pričalo, a potom sjekirom razbilo prozor na porodičnoj kući oštećenog lica, a potom se udaljilo sa lica mjesta”, saopšteno je iz PU Banjaluka.

Đ.D. je pronađen i lišen slobode, ali je tokom boravka u službenim prostorijama iskoristio nepažnju policijskih službenika i udaljio se iz službenih prostorija. Brzom reakcijom policijskih službenika ubrzo je pronađen.

“Protiv odgovornih policijskih službenika će biti sproveden disiplinski postupak radi utvrđivanja eventualnih propusta u radu. O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnnog javnog tužilaštva Banjaluka”, dodaje se u saopštenju.

Izvor: Mondo

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI