Pri kraju obnova slalom staze na Vrbasu

Kako bi sve bilo spremno za održavanje Svjetskog prvenstva za juniore i seniore do 23 godine u kajaku i kanuu na divljim vodama, pri kraju je i obnova slalom staze na Vrbasu.
Novi dio staze dodatno će biti ojačan armaturnim šipkama i armaturnom mrežom.

Ova staza služi za kretanje sudija i ocjenjivanje takmičara tokom spusta, kao i za kretanje takmičara prilikom vraćanja sa cilja na start – naveli su iz Odjeljenja za komunalne poslove. Uz obnovu staze, gradi se i novi dio pješačke staze od betona u kombinaciji sa kamenom, odmah uz rijeku.

Svi radovi biće okončani do srijede kada će zvanično početi ICF Svjetsko prvenstvo za juniore i seniore do 23 godine, u kajaku i kanuu na divljim vodama „Banjaluka-Vrbas 2019“.

Kajak kanu klub „Vrbas m:tel“, uz podršku Grada, domaćin je ovog takmičenja koje će da traje do 28. jula. Među više stotina takmičara, čast domaćina na rijeci Vrbas braniće Dušan Mačkić, Anes Šudić, Dragan Preradović i Lejla Slipić.

U Banjaluku su već pristigli takmičari iz deset zemalja, a konačan broj reprezentacija koje će da nastupe na ICF Svjetskom prvenstvu , za juniore i seniore do 23 godine, u kajaku i kanuu „Banjaluka-Vrbas 2019“ biće poznat do sutra.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI