Premijera filma “Delirijum tremens”

U četvrtak, 5. septembra u 20 časova u Cineplexxu Palas, uz prisustvo autorske i glumačke ekipe, biće održana banjalučka premijera novog filma čuvenog srpskog režisera i scenariste Gorana Markovića, “Delirijum tremens”.
“Delirijum tremens” snimljen je nakon velikog uspjeha istoimene pozorišne predstave Beogradskog dramskog pozorišta i nakon velikog uspjeha na brojnim festivalima, biće premijerno prikazan na velikom platnu Cineplexxa Palas u Banjaluci.

Priča je o slavnom glumcu koji uz pomoć alkohola pokušava da izdrži ogroman pritisak života i rada. Nažalost, upada u alkoholno ludilo, završava u bolnici i kroz niz komičnih situacija pokušava da nađe izlaz, družeći se pritom sa bolesnicima iz sobe. Plejada sjajnih domaćih glumaca nasmijaće vas do suza u ovoj tragi-komičnoj drami.
Film je snimljen po želji doajena našeg glumišta Predraga Pece Ejdusa, koji je nažalost dočekao samo početak snimanja. Scenario za predstavu i film je takođe napisao Goran Marković, inspirisan upravo Pecinom sudbinom, a okružen glumcima od svog rođenja, znatiželjan je da otkrije šta pokreće one čiji je život gluma bez obzira na posljedice koje ta predanost ili zavisnost nosi.

Premijeri će prisustvovati režiser i scenarista Goran Marković i glumci Tihomir Tika Stanić, Dragan Petrović Pele i Milica Zarić.

Cijena karte je 4 KM. Ulaznice su u prodaji na blagajni Cineplexxa Palas.

“Delirijum tremens” je i na redovom repertoaru Cineplexxa Palas od 5. septembra.

Izvor: Srpskainfo

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI