Preko 500 Banjalučana vježbalo u parku

I ove godine trening na otvorenom “Izađi i treniraj” koji je održan u subotu u parku Mladen Stojanović u Banja Luci okupio je sportiste i rekreativce na jednočasovnom vježbanju u prirodi. Preko 500 Banjalučana ove godine prijavilo se za ovaj događaj, a banjalučki treneri Aleksandra Aničić, Saša Kecman, Simona Joksimović i Sait Huseinbašić potrudili su se da okupljenima pokažu najbolje od vježbanja.

Generalni pokrovitelj Sport Vision i brend Nike podržali su ovaj događaj. Svi vježbači su dobili majice i vodu za vježbanje, a najsrećniji izvučeni i poklon patike.

” Ovo je četvrta godina kako kompanija Sport Vision podržava ovaj događaj. Prve godine smo imali 60 prijavljenih vježbača, a evo danas preko 500 njih i svaki put se taj broj povećava, što nam je drago i znak je da je naš zajednički trud imao efekta i da smo na neki način podstakli ljude da se bave sportom”, istakla je Željka Jakovljević, marketing menadžer kompanije Sport Vision.


Treneri koji su bili dio ove priče nisu krili zadovoljstvo zbog velikog broja vježbača.

“Ja sam stvarno oduševljena, prešli smo sve rekorde sa brojem prijava ne samo u BL nego i širom BiH, ponovo smo pokazali da smo grad sporta i jako mi je drago što sam dio ove priče”, rekla je jedan od trenera Aleksandra Aničić.

” Ja sam srećan što je ova sezona počela u Banja Luci i iskreno sam iznenađen brojem ljudi i naravno srećan što je Banja Luka izašla da trenira”, rekoa je Saša Kecman.

Naredni trening biće održan u Bijeljini.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: