Predstavljamo bend “Genetski poremećaj”

“Genetski poremećaj” svira svoje prvo veliko finale. Nastupaju u nedjelju 2.7.2017.godine na tvrđavi Kastel u sklopu “Banjalučke gitarijade”. Riječ je o mladom banjalučkom bendu u kojem je najstariji član, dvadesetogodišnjak Srđan Ćirić.

On nam je u najkraćim crtama predstavio bend.

“Bend se zove Genetski Poremećaj, a ime je nastalo prošle godine negdje u ovo doba kada smo ja i drugi gitarista šetali ulicom i smišljali neka glupa imena za bend,i tako je došlo to ime Genetski Poremećaj i odlučili smo da tako i ostane. Sviramo hard rock, progresivni metal, nismo sad određeni što se tiče žanra izvođenja.”

Genetski Poremećaj čine  Srđan Ćirić gitarista , Dejan Samardžić gitarista,  Vidan Kukić bubnjar, Nikola Radulj basista i Nikola Radovanović pjevač. Najstariji član benda ima 20 godina.

Prije mjesec dana su kaže Ćirić poslali zahtjev za Banjalučku gitarijadu, nisu se nadali ni da će dobiti priliku da pokažu šta znaju. To im je svima  ujedno bila kako kaže Ćirić, prva svirka u njihovim životima. Izborili su se za finale.

Žali što nisu uspjeli da se izbore za nastup na Demofestu, ali su svjesni kaže da će  iduće godine biti još bolji i još konkurentniji.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: