Predstava “Sve za tebe ljubavi” gostuje u Jazavcu

Jedna od najomiljenijih komedija savremene pozorišne scene, predstava “Sve za tebe ljubavi”, slavi veliki jubilej, 150. izvođenje, premijerom u Pozorištu Jazavac u Banjaluci, 14. decembra, sa početkom u 20 sati.
Predstava govori o slučajnom ljubavnom trouglu sa potpuno neočekivanim raspletom, a žanrovski je urnebesna komedija sa elementima napetog trilera.

“Sve za tebe ljubavi” je urađena po istoimenom tekstu italijanskog pisca Alda Nikolaja, a naslovne uloge igraju Mina Lazarević, Pavle Pekić i Srđan Ivanović.

Režiser predstave je Ivana Bogićević Leko.

Mina Lazarević je prvakinja Pozorišta na Terazijama i pridruženi član Zvezdara teatra. U svojoj dosadašnjoj karijeri ostvarila je više od 30 pozorišnih uloga, a na malim ekranima je stekla popularnost glumeći u serijama “Porodično blago”, “Cvat lipe na Balkanu” i “ Bela lađa”.
Dobitnica je mnogobrojnih nagrada i priznanja, a upravo za ulogu Eve u predstavi “Sve za tebe ljubavi” pripala joj je nagrada za najbolju glumicu na Festivalu komedije u Bijeljini.

Pavle Pekić je stalni član Beogradskog dramskog pozorišta. Predstave u kojima glumi su mahom veliki hitovi – “Eling”, “Delirijum tremens”, “Veliki talas”…

Publika ga pamti i po mnogobrojnim ulogama na malim ekranima kao što su serije “Crni Gruja” i “Santa Marija dela Salute” a u novom filmu “Ajvar” glumi zajedno s Natašom Ninković, Sergejem Trifunovićem i Vesnom Čipčić. Dobitnik je ugledne nagrade Saveza dramskih umjetnika Srbije “Miloš Žutić”.

Srđan Ivanović iza sebe ima veliki broj pozorišnih i filmskih uloga od kojih su posebno zapažene role u kultnim predstavama “Buba u uhu” (JDP), “Ljubavnik velikog stila” (Zvezdara teatar) i “Ko je ovde idiot” (Akademija 28), koja se već 16 godina igra na raznim scenama i u kojoj glumi rame uz rame sa svojim kumom, Milanom Kalinićem.

Ulaznice se mogu nabaviti u Pozorištu Jazavac.

Izvor: Srpskainfo

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI