Predsjednik Boračke organizacije Grada Banjaluka brani put do kuće oficiru VRS

“Dalje nećeš moći”,  antologijska filmska scena postala je prava noćna mora mještanima zaseoka Mandić na Manjači. Zbog pristupnog puta posvađale su se prve komšije. Čitav slučaj je završio na sudu, komšije ne mogu do svoje kuće, a sjeme netrpeljivosti već je dobrano pustilo korjene u ovom zaseoku na Manjači.

Posljenji događaj, kada je vlasnik zemlje koja se decenijama koristi kao put, od istog napravio “njivu”, još više je uzburkao strasti u komšiluku.
Naime mještani koji koriste taj put za sve optužuju  predsednika Boračke organizacije Grada Banjaluka i istaknutog člana SNSD-a Gorana Rogića. Kažu da svojim ponašanjem i maltretiranjem komšija kvari i ugled Boračke organizacije i Grada Banjaluke. U prilog svojim  tvrdnjama kažu da Rogić brani brani prolaz do kuće i penzionisanom oficiru Vojske Republike Srpske koji se prije nekoliko dana zaglavio automobilom na do juče pristpnom putu do kuće.

Ranije je za portal BLMojGrad Rogić izjavio da je zemlja njegova, ali da ne brani put komšijama. Fotografije uslikane prije nekoliko dana i prije par godina možda najbolje govore o iskrenosti prvog čovjeka Boračke organizacije Grada Banjaluka.

 

Predsjednik Boračke organizacije ne da put komšijama?

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: