Prednost imaju dame, besplatne biznis radionice i mentorstvo

Global Wep pozivamo sve zainteresovane da prisustvuju prvom webinaru koji će se održati 30.09.2017. godine u 15:00h u prostorijama Banja Luka College-a (Amfiteatar  akademaca).

Svi koji se prijaveu imaju pristup različitim tipovima mentorstva i resursa, uključujući:

  • Individualni ekspertski mentori:

Ljudi koji se prijavljuju upoznati sa stručnim individualnim mentorima na osnovu njihovih individualnih potreba. Naša ekspertiza pokriva niz tema, uključujući poslovno planiranje, marketing i brendiranje i pravni savjet, među ostalim kritičnim temama.

  • Crowd-mentoring:

Naša web platforma dolazi sa opštim upitnikom, gdje korisnici mogu postavljati pitanja našoj grupi stručnjaka. Stručnjaci i drugi korisnici mogu pružiti povratne informacije o iskustvima, idejama ili projektnim prijedlozima nekog korisnika.

  • Pravna konsultacija:

Dio onoga što ograničava ekonomsko učešće žena u svijetu je nedostatak svijesti o njihovim osnovnim pravima. Naš tim uključuje pravne stručnjake koji se bave rješavanjem pravnih pitanja koja otežavaju učešće u ekonomiji i pristup resursima.

  • Baza podataka o izvorima kapitala:

Ovo je redovno nadgledana, redovno ažurirana, otvorena baza podataka o mogućnostima finansiranja i finansijskim resursima.

  • Pristup webinarima, seminarima, radionicama (kako u ličnim tako i on-line) i gostujućim predavanjima sa temama vezanim za oblasti preduzetništva, razvoja i zakonskih prava.

Projekat “Global Women's Enterprise” pokušava da osnaži žene širom svijeta da  sa znanjem preuzmu odgovornost za njihov ekonomski život i dobrobit. Osmišljen je da upozna žene i djevojke s vještinama koje im trebaju da značajno učestvuju u globalnoj ekonomiji na bilo koji način koji biraju.

Dodatne informacije i prijave na [email protected]

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: