Pred Igorom Pešićem zadrhte i najveće sportske ali i sve druge zvijezde!

BL Tattoo & Piercing studio July 23, 2017 · Na tonskoj probi, pa na koncertu,pa jutro nakon koncerta,pa nakon tetoviranja sa Dubioza Kolektivom!!! Igor Pešić Pedi Pedi BlTattoo — at BL Tattoo & Piercing studio.

Banjalučki tatu majstor Igor Pešić Pedi, dodao je još jednu “recku” u bogatoj karijeri. Nakon košarkaša Miroslava Raduljuce, istetovirao je i fudbalsku zvijezdu Dejana Stankovića! 

Pedi je na svojoj Fejsbuk stranici, uz fotografiju na kojoj tetovira nekadašnjeg kapitena Srbije, naveo da mu se desilo nešto veliko u životu, jer je upoznao čovjeka sa kojim je proveo par dana i tetovirao ga. On je proveo nekoliko dana u Milanu kod Stankovića tokom koji je “pala” nova tetovaža.

“Brate Deki, hvala ti na svemu ovih dana i za mene je neprocjenjivo što se vidimo i opet!” – istakao je Pešić.

Podsjećamo, Pešić je do sada tetovirao brojne sportske zvijezde, među kojima su košarkaši Miroslav Raduljica, Damir Markota i Vladimir Micov.

Ovaj Banjalučanin redovno obilazi tatu skupove u Evropi, sarađuje sa najboljim majstorima u ovoj oblasti i dobitnik je brojnih nagrada, a na ranijoj tatu konvenciji u Briselu je u konkurenciji najpoznatijih svjetskih majstora nagrađen u kategoriji “rijalistik tatu”, u blek i grej tehnici.

Godine 2014. bio jedini ovdašnji predstavnik na najvećem svjetskom sajmu tetovaže u Londonu, čime je Banjaluka uvrštena na svjetsku mapu tetovaže.

Prije osam godina skrenuo pažnju eksjugoslovenske javnosti portret tetovažom Milorada Dodika. Uradio ju je na ramenu izvjesnog Banjalučanina čije je ime i danas nepoznato.

Izvor: SrpskaCafe

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI