Potpredsjednik RK Borac iznio teške optužbe na račun bivših članova uprave

Saopštenje Marinka Umičevića potpredsjednika RK Borac:

Dokle više raznovrsni Malići i Jošići?
Gospodin Veljko Malić, penzioner, vlasnik privatnog rukometnog kluba koji ne postoji, vlasnik sudijske organizacije koja ne postoji, lažno se predstavlja i koristi memorandum Rukometnog Saveza Banja Luka koji, takođe, ne postoji, već dva puta upućuje dopis Narodnoj Skupštini RS.
U pomenutom dopisu navodi da sam ja u sukobu interesa, da navodno utičem da Grad pomaže Rukometnom klubu Borac, što je u najmanju ruku smiješno, a tako nešto se može i očekivati od čovjeka koji čitav život živi na jaslama ovog društva.

Ovakve prigovore je prije pisao gospodin Jošić, a koji su odbijeni, te ću ih predati svom advokatu i pokrenuti tužbu jer RS Banja Luka ne postoji. To je sve odgovor na čistku koju sam napravio za vrijeme svog mandata predsjednika Rukometnog Saveza RS, gdje sam takve kao što su gospodin Malić i gospodin Jošić sankcionisao.

Veljko Malić ima dva glasa u Skupštini RSRS, i to kao predsjednik RS Banja Luka i kao predsjednik svog kluba koji ne postoji.

Gospodine Maliću, dosta te je, uzurpirao si prostorije koje ti je Grad dodijelio, a Grad je ukinuo taj savez ali ti nije oduzeo prostorije. Ovim putem tražim da to uradi gradonačelnik, te da se te prostorije dodijele RSRS.
Znam da nemaš gdje stanovati gospodine Maliću, spavaš u pomenutim prostorijama, u njima i kuhaš, a čak si jednu prostoriju i izdavao. Eto dokle je otišla tvoja oholost.
Ja sam zajedno sa Upravnim odborom spasio RK Borac od gušenja, radim volonterski, uz to i ulažem privatna sredstva, te smo se uspjeli izboriti da Borac nakon 14 godina prezimi u Evropi.
Vratili smo 2,5 milona KM duga koji je napravljen za četiri godine, koji su napravili takvi poput tebe. Počeli smo pripreme za izgradnju vlastite dvorane, a tebe će čitav život pamtiti kao džebalebaroša, koji šta god da počne raditi, to i upropasti i zloupotrebi. Zato si završio tu gdje jesi, nemaš gdje živjeti, već živiš u kancelariji, trošiš struju RSRS, ne plaćaš nikakve račune.
Zbog takvih kao što si ti, razmišljam da se ponovo vratim u rukomet i stavim tačku na tebe i takve kao što si ti.

Potpredsjednik RK Borac
Marinko Umičević

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: