Porodica Dodik: Stanivuković iznio niz neistina, ni zemlja ni kuća nije naša

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković na današnjoj konferenciji za medije iznio je niz netačnih informacija u vezi sa porodicom Milorada Dodika, srpskog člana Predsjedništva BiH, navodi se u saopštenju porodice Dodik.

Sve to ima za cilj da kreira negativne emocije u javnosti u vezi sa članovima porodice Dodik i, nažalost, da samim pominjanjem prezimena Dodik, Stanivukovićeve izjave dobiju na značaju i da ih prenese što više medija. I u ovom slučaju, kao i mnogo puta do sada, riječ je o netačnim informacijama – ističe se u saopštenju.

Članovi porodice Dodik odgovorno tvrde da nisu vlasnici zemljišta u ulici Bože Varićaka, niti druge lokacije u banjalučkom parku Mladen Stojanović.

Kompanija „Sirius 2010“ odbacuje navode Stanivukovića o nelegalnoj gradnji
Takođe, navodi se u saopštenju, porodica Dodik na pomenutoj lokaciji ne izvodi građevinske radove niti gradi porodični, stambeni ni poslovni objekat.

U saopštenju se posebno naglašava da članovi porodice Dodik nisu vlasnici, niti imaju udio u vlasničkoj strukturi kompanije “Sirius 2010” d.o.o. iz Banjaluke.

– Pozivamo nadležne institucije da provjere navedene činjenice iza kojih stojimo krivično, materijalno i odgovorno – poručili su članovi porodice srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

Stanivuković prekida gradnju “Dodikove” kuće, smjenjuje opštinare

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: