Ponovljen tender, gradiće se dječije igralište u Mišin Hanu

Gradski odbor Demokratskog narodnog saveza Banja Luka pozdravlja odluku Gradske uprave Grada Banja Luke da nastavi sa realizacijom projekta izgradnje dječijeg igrališta u banjalučkoj mjesnoj zajednici Mišin Han.
„Ovo su projekti koji će uvijek dobiti podršku DNS-a, jer za cilj imaju stvaranje boljih uslova za odrastanje najmlađe populacije u našem gradu“, poručuju iz GO DNS Banja Luka.
Inicijativa za izgradnju ovog dječijeg igrališta potekla je od potpredsjednice odbora žena GO DNS Banja Luka Dragane Ivetić.
Nakon razgovora sa mještanima MZ Mišin Han, u maju prošle godine, pokrenuli smo inicijativu za izgradnju dječijeg igrališta u ovoj Mjesnoj zajednici. Vrlo brzo naša inicijativa je prihvaćena od strane Gradske uprave i krenulo se sa realizacijom. Već u oktobru je bio raspisan tender za izvođača radova, međutim niko se nije javio na tender. Drago mi je što će ova MZ napokon dobiti mjesto za igru naših mališana“, ističe Dragana Ivetić.

Gradska uprava raspisala je tender za izgradnju dječijeg igrališta u Mišinom Hanu. Vrijednost radova je 40.000 KM, a tender je otvoren do 16.2.2021. godine.
Sredstva obezbjeđuju zajedno Grad Banja Luka i Sekretarijat za raseljena lica i migracije Republike Srpske.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: