Polovna odjeća spremna za podjelu građanima

Iz Udruženja građana „Mozaik prijateljstva“ poručili su putem svoje Fejsbuk stranice da je garderoba koju su humani građani odlagali u prepoznatljive žute kontejnera na području grada, spreman za novu podjelu najugroženijim slojevima društva.
Dragi naši sugrađani, želimo da iskažemo ogromnu zahvalnost svima na bezrezervnoj podršci koju pružate našoj javnoj kuhinji. To činite na mnogobrojne načine a jedan od njih je odlaganje polovne garderobe i obuće u naše žute kontejnere širom grada – navode iz „Mozaika prijateljstva“
Dodaju da se podjela garederobe odvija tri puta sedmično.
Hvala svim majkama i bakama koje provedu svoje dragocijeno vrijeme kako bi garderobu oprale i složile i na taj način mnogobrojni klinci i klinceze su obučene kao iz bajke – istakli su oni.

Kažu da odlaganjem oštećene pamučne garderobe učestvujete u kupovini hljeba, jer upravo njih vrijedne ruke naših volontera isijeku pripremajući pamučne krpe auto-mehaničarima, od koji se kupi baš ova osnovna životna namirnica.

– Sigurni smo da ćemo zajedno u budućnosti učini život lakšim svima onima kojima je naša pomoć neophodna – rekli su iz ovog humanitarnog Udruženja.

Izvor: Srpskainfo

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI