Policija hapsila zbog “lakih droga”

Banjalučka policija je proteklih dana izdala dva prekršajna naloga i uhapsila dvije osobe.
Radi se o osobama M.M. iz Banjaluke kojem je izdat prekršajni nalog zbog kršenja Zakona o proizvodnji i prometu droga. Naime, kod njega pronađena je i oduzeta određena količina marihuane i mrvilica.

Potom, policija je prekršajni nalog uručila i M.S. iz Hrvatske takođe zbog kršenja Zakona o proizvodnji i prometu droga. Kod njega je pronađena i oduzeta improvizovana cigareta tzv. džoint u kojoj se nalazila određena količina marihuane i mrvilica.

U Laktašima, policija je uhapsila M.J. zbog takođe kršenja Zakona o proizvodnji i prometu droga. Kod navedene osobe pronađene su i oduzete četiri pvc folije u kojima se nalazila određena količina marihuane I mrvilica.
Uhapšen je i L.S. iz Banjaluke zbog kršenja Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima BiH. Prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka, policajci su oko 16,00 časova u Banjaluci, radi vršenja kontrole zaustavili auto marke „VW“, kojom prilikom je navedena osoba koja je upravljalo autom, odbila da se podvrgne ispitivanju na prisustvo droga.

O svemu navedenom obaviješten je dežurni sudija Osnovnog suda u Banjaluci – Odjeljenje za prekršaje.

Policijska uprava Banjaluka apeluje na sve građane da poštuju zakonske propise i da odgovornim ponašanjem zaštite sebe i druge.

Izvor: Srpskainfo

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI