Policajcima kupljeno 20 novih vozila

Ministar unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske Dragan Lukač danas je predao 20 novih automobila pripadnicima Policijske uprave /PU/ Banjaluka s ciljem da brže i efikasnije intervenišu i izvršavaju zadatke u korist građana.
Lukač je rekao novinarima da će automobili, ukupne vrijednosti 775.000 KM, biti predati na upotrebu lokalnim policijskim stanicama.

– Nadamo se da će policija u Banjaluci biti prepoznatljiva po ovim vozilima i da će na vrijeme intervenisati u korist građana. Policija mora biti servis svih građana Srpske – poručio je Lukač ispred zgrade MUP-a u Banjaluci, gdje je policajcima uručio ključeve novih vozila marke “škoda”.
On je otkrio da su vozila nabavljena sredstvima koja su planirana budžetom MUP-a, navodeći da su automobili predati policiji u Banjaluci, jer je to područje sa najviše poslova i intervencija.
– Starija vozila, koja ćemo povući iz PU Banjaluka, podijelićemo policijskim stanicama u kojima realno postoji manje intervencija i gdje se vozila manje habaju – naveo je Lukač.

Predaji vozila prisustvovali su brojni pripadnici MUP-a, kao i načelnik PU Banjaluka Željko Spasojević.

Izvor: Srna

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI