Podržite Šampione, Vrbas u Boriku kreće u odbranu NLB titule

Sutra se u Banjoj Luci odigrava prvo kolo NLB lige, gdje KKI Vrbas igra prvu utakmicu u 11:30 časova protiv ekipe Sana iz Sarajeva, dok druga utakmica počinje u 13:15 gdje Vrbas igra protiv ekipe iz Zagreba.
Biće jako teško jer igramo dvije utakmice, jednu za drugom, ali se nadamo pobjedama, mada očekujemo veliku i neizvjesnu borbu.

KKI Vrbas je do sada šest puta zaredom osvajao regionalnu NLB ligu, pa je već svima dosadio, ali ćemo pokušati i ove godine na se popnemo na krov i ponovo osvojimo titulu poručuje Marinko Umičević predsjednik kluba.

Poziva navijače da dođu kako bi podržali banjalučke šampione posebno na prvu utakmicu.

Takođe, Umičević poziva i klubove kojima je Tvornica obuće Bema sponzor, da pokažu poštovanje prema onima koji im finansijski pomažu, a ne samo da traže novac jer ga ubuduće  neće dobiti.

Ne mogu shvatiti takvo ponašanje pojedinih klubova, kao da novac pada sa neba. Lijepo bi bilo da podržimo šampione, da iskažemo poštovanje prema KKI Vrbas, a i da nešto naučimo od tih ljudi, kako duhovno tako i sportski.
Zahvaljujem se direktoru sportske dvorane Borik, gospodinu Nenadu Taliću, kao i radnicima u dvorani, koji su svojim radom zaslužni da se ime Banja Luke i KKI Vrbas, kao i SD Borik, izgovara sa poštovanjem. Takođe, se zahvaljujem i gradu Banja Luka i gradonačelniku, gospodinu Igoru Radojičiću bez koga ništa ne bi moglo da se održi. Zahvalnost ide i TO Bema.
Očekujemo oko 150 učesnika, te se nadamo da ćemo biti dobri domaćini kao i uvijek.
Još jednom pozivam sve koji su u mogućnosti da dođu i da nas podrže.

KKI Vrbas

Marinko Umičević

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: