Podignite saobraćajni znak!

Poštovani,

Šaljem Vam fotografiju na kojoj se vidi oboren saobraćajni znak koji zabranjuje saobraćaj vozilima težim od 3,5 tone u sporedni ogranak Ulice braće Jugovića koji vodi među stambene zgrade.

Naime, ovaj znak je bio iskrivljen i proljetos, najvjerovatnije prilikom dolazaka mješalica na gradilište pored njega, a ni tad nadležni nisu odreagovali na vrijeme iako je problem prijavljen putem aplikacije “Građanska patrola”, nego su odreagovali tek nakon 10-tak dana, ali ni nakon toga ga nisu napravili kako treba odnosno prilikom ispravljanja stub se djelimično polomio u osnovi. Uprkos tome, preduzeće zaduženo za održavanje signalizacije u gradu nije taj stub zamijenilo, nego su ga ostavili takvog klimavog.

Takvo stanje je trajalo više od pola godine, sve dok sredinom decembra prošle godine znak nije u potpunosti izvaljen iz zemlje, najverovatnije udarom nekog vozila ili vandalskim činom na ionako klimav stub. Nakon toga problem sam ponovo prijavio nadležnima putem “Građanske patrole” ali uprkos tome, znak stoji izvaljen više od mjesec dana i niko ne reaguje, iako je prijava proslijeđena nadležnim organima, što se vidi iz aplikacije.

Zanimljivo je to da je prije samo nekoliko dana bio oboren i znak STOP na drugom kraju ulice ali on je popravljen ubrzo nakon prijave putem “Građanske patrole”, dok ovaj znak i dalje stoji oboren, kao da ga niko ne vidi.

Ovim putem Vas molim da ovo anonimno objavite na Vašem portalu i apelujem na nadležne da što prije poprave ovaj saobraćajni znak!

U prilogu su fotografije oborenog znaka kao i onog koji je nedavno popravljen i screenshot-ovi prijava iz aplikacije “Građanska patrola”.

S poštovanjem

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI