Počinje 26. Međunarodni sajam građevinarstva i elektro – mašinske industrije

26. Međunarodni sajam građevinarstva i elektro-mašinske industrije „Grames – Demi 2023“ biće otvoren sutra, 15. marta sa početkom u 12.00 časova, a ova manifestacija trajaće tri dana, tačnije do 18. marta.

Prvog dana održaće se konferencija „Gradimo budućnost“.

-Početak nove građevinske sezone je blizu, a sa njom i 26. Međunarodni sajam građevinarstva i elektro-mašinske industrije, Grames-Demi 2023 u Banjoj Luci, jedini specijalizovani sajam građevinarstva i elektro-mašinske u Bosni i Hercegovini sa sertifikovanim statusom međunarodnog sajma. Saznajte koja su to inovativna rješenja, ideje i izazovi u načinu moderne gradnje. Učesnici konferencije su Kakanj cement; Semmelrock; Porotherm; Tondach; Arhitektonsko-građevinsko – geodetski fakultet u Banjoj Luci; Centrometal i Savox – navedeno je u saopštenju organizatora.

Dodaju kako je generalni pokrovitelj ovogodišnjeg sajma, koji će okupiti preko 120 izlagača i suizlagača na više 50 štandova, je grupacija Wienerberger.

Izlagači dolaze iz zemalja regiona: Bosne i Hercegovine. Hrvatska, Srbija, Slovenija te Italije, Kine, Njemačke i Austrije.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI