Počeo “Ćevap fest”

Sedmi “Ćevap fest”, manifestacija posvećena promociji banjalučkog ćevapa, zvanično je otvoren u parku “Petar Kočić” u Banjaluci.
Naime, festival je počeo danas, a trajaće do nedjelje naveče.

– Prepoznatljivi festival, koji već godina unazad privlači mnogobrojne posjetioce, u ovogodišnjem izdanju obogaćen je i velikom ponudom domaćih poljoprivrednih proizvoda, u saradnji sa asocijacijom „Plodovi sela“ – kažu u Gradskoj upravi.
Podsjetimo, promoter manifestacije, Nebojša Kuštrinović, istakao je da će posjetioci imati priliku da uživaju u najboljim banjalučkim ćevapima, ali da isprobaju brojne domaće delicije.
Nimalo slučajno, ovogodišnji festival otvaramo na Spasovdan, krsnu slavu grada, u namjeri da pružimo dodatni sadržaj našim sugrađanima koji nas vjerno prate svih ovih godina. I, nemojte da vas brine kiša, ovo je samo prolazna nestabilnost, sunce će ponovo da nas ogrije od petka, tako da imate razloga da se prošetate do parka i pogledate šta smo vam pripremili za novo izdanje festivala – poručio je Kuštrinović.

U namjeri da damo podstrek domaćim proizvođačima, dodaje, ovogodišnji festival suobogatili bogatom ponudom domaćih poljoprivrednih proizvoda.

Podsjetimo, održavanje ovogodišnjeg „Ćevap festa“ podržao je Grad Banjaluka putem Kalendara turističkih manifestacija za 2024. godinu.

Izvor: Srpskainfo

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI