Plivači Borca i Olimpije najbolji na plivačkom mitingu

Plivači Borca i Olimpije iz Ljubljane najuspješniji su klubovi na Međunarodnom plivačkom mitingu “Borac TeleGroup Grand Challenge” koji je održan u gradu na Vrbasu.
Na mitingu je nastupilo 230 takmičara iz Austrije, Kanade, Kine, Hrvatske, Egipta, Estonije, Meksika, Slovenije, Rusije, Srbije, SAD i BiH.
Borac i Olimpija su bili najuspješniji sa po 84 medalje. Olimpija je osvojila 38 zlatnih medalja, dok su plivači Borca osvojili 30 najsjajnijih odličja.
Za najuspješnije takmičare proglašeni Jovan Lekić (PK 22 april – Banjaluka) u apsolutnoj kategoriji, Luka Janković (PK Napredak – Kruševac) u kategoriji 17-18 godina, te Bor Vran-Benković (PK Branik – Maribor) u kategoriji 15-16 godina, Maj Krdžalić (PK Riba – Ljubljana) kategorija 13-14 godina i Sergej Vlačo (PK Delfin – Laktaši) u kategoriji 12 godina i mlađi.

Za najuspješnije takmičarke proglašene su Janja Šegel (PK Fužinar – Ravne) u apsolutnoj kategoriji, Iza Bricelj (PK Olimpija – Ljubljana) kategorija 15-16 godina, te Lara Naglić (PK Triglav – Kranj) koja je nastupila u kategoriji 13-14 godina, Manca Pogačar (PK Triglav – Kranj) kategorija 11-12 godina i Esma Dižić (PK Aquafit – Sarajevo) u kategoriji 10 godina i mlađe.

Izvor: Srpskainfo

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI