Plan održavanja i izgradnje puteva u Banjaluci i okolnim selima

Programom Zajedničke komunalne potrošnje za 2018. godinu za održavanje, modernizaciju i rekonstrukciju lokalnih i nekategorisanih puteva predviđeno je 1.725.000 KM.

Od ovog iznosa, za održavanje asfaltnih, makadamskih saobraćajnica i putnog pojasa predviđeno je 920.000 KM.

Kako su istakli u Odjeljenju za saobraćaj i puteve, u okviru investicionog održavanja obaviće se sanacija kolovoza na lokalnim putevima: Kuljani-Barlovci–Cerici (VII Kuljanska), Saračica-Goleši, Desna Novoselija – Karanovac, put za Motike i dr. Za ove radove predviđena su sredstva u iznosu od 300.000 KM.

U okviru rekonstrukcije, za šta je predviđeno 505.000 KM, izvešće se radovi na sljedećim lokalnim i nekategorisanim putevima: Saračica – crkva Brankovac, Bojanića mlin – Janjetovići, OŠ Melina – Gornji Majstorovići, OŠ Obrovac – Đurđevići, Alin Gaj – Debeljaci, Kozjerac – Milosavići, Kadina Voda – Vranješi -Maslarići, Ševe – Zovik, Piskavica centar(trotoari), Priječani – 9. januar, put za Stare Grbiće, put za Grbića Jarak, put za Durbića Brdo (Žitomislićka), Grabovac  -Kovačevići – Vukelići – Saračica, Regode – Stojčići, Čokorska Polja – Kremenovići, ogranak puta Šumari – Gornja Piskavica, Potkozarje – groblje Milakovići, Novo Naselje –Topići i dr.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI