Penzioneri koji nisu dobili podršku treba da se jave u Gradsku upravu

Penzioneri sa prebivalištem u Banjoj Luci koji nisu dobili jednokratnu novačnu podršku Grada u iznosu od 100 KM, mogu da se jave u Gradsku upravu kako bi ostvarili to svoje pravo.

Potrebno je da se jave u Kancelariju za građane, u prizemlju zgrade Gradske uprave, kancelarija broj 22, a sve detaljnije informacije u vezi sa potrebnom dokumentacijom mogu dobiti putem broja telefona: 051/244-471.

Pravo na jednokratnu podršku imaju penzioneri čije je mjesto prebivališta u Banjoj Luci, te prema novoj odluci i sugrađani, koji su status penzionera stekli do kraja januara 2023. godine.

Prema tome, svi oni penzioneri kojima nije isplaćena podrška potrebno je da se jave u Gradsku upravu kako bi naknado izvršili prijavu i ostvarili pravo na isplatu ovog vida podrške.

Podsjećamo, banjalučki penzioneri dobili su 6. februara po 100 KM od Grada Banje Luke direktno na račune, onako kako su to tražili.

Ova jednokratna novčana podrška predstavlja uvod i početak svih mjera koje će gradska administracija sprovoditi na području grada kako bi se poboljšao standard života penzionera.

U narednom periodu planirano je uvođenje “Kartica prijateljstva” zahvaljujući kojim će penzioneri u Banjoj Luci dobiti dodatne pogodnosti za povoljniju kupovinu širom našeg grada.

Podsjećamo, javni prevoz za penzionere sa najnižom penzijom i u ovoj godini ostaje besplatan, a za ostale penzionere kao i do sada je povoljniji.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI