Parni valjak krajem novembra u Boriku

Dana 29. 11. 2019. godine, s početkom u 20.00 časova, u Sportskoj dvorani Borik, u Banjoj Luci, održaće se koncert grupe Parni valjak. Prvi nastup Parnog valjka bio je 29. 11. 1975. godine, te se najavljeni koncert organizuje u okviru turneje „Runda 44“, kojom rok legende proslavljaju 44 godine od osnivanja.

Naslov turneje „Runda 44“ proizašao je iz stiha pjesme „Kad nemaš kud“, s novog albuma „Ne znam koja runda, al’ još uvijek stojim“, te predstavlja omaž bogatoj muzičkoj istoriji i pjesmama koje publika i danas prepoznaje. “Runda 44“ je izraz iz sportskog žargona za našu 44. godinu i upornu borbu na sceni”, izjavili su članovi grupe.
Organizator koncerta je agencija Star Travel & Much More. Koncert u sklopu turneje „Runda 44“ je izuzetno tehnički zahtijevan projekat, na visokom produkcijskom nivou, te članovi benda i tehnička ekipa najavljuju da će banjolučkoj publici osigurati najbolju zabavu. Ulaznice za koncert mogu se kupiti u prostorijama Star Travela, ulica Jevrejska 6, na prvom spratu, na platou ispred Robne kuće Boska, te putem online sistema kupikartu.ba.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI