Parkiranje za 40 maraka na Trgu Krajine

Iz Uprave grada Banjaluka odgovorili su nam na dopis koji smo poslali zbog sve učestalijeg parkiranja vozila na Trgu Krajine. Prema informacijama koje smo dobili, komunalna policija je izdala ukupno 209 prekršajnih naloga u visini od 40 KM.
Dopis smo poslali i PU Banjaluka i još čekamo odgovor.

Dopis iz Uprave grada Banjaluka prenosimo u cjelini:

Poštovani,

za početak, hvala Vam na vašim pitanjima, posebno iz razloga što je u posljednje vrijeme uočeno pojačano nelegalno parkiranje na lokaciji Trga Krajine.

Komunalna policija redovno kontroliše parkiranje na ovoj, ali i drugim lokacijama na području grada, pa je tako, između ostalog, samo tokom ovog mjeseca izdala 22 prekršajna naloga (u visini od po 40 KM) zbog nelegalnog parkiranja na prostoru Trga Krajine.

Prema našoj evidenciji, tokom ove godine je na toj lokaciji izdato ukupno 209 prekršajnih naloga. Ovi prekršaji su u većini slučajeva utvrđeni u kasnim noćnim časova, uglavnom u periodu od 23.00 do 03.00 časa.

Pri tom, napominjemo da ni u jednom od tih slučajeva komunalna policija nije izlazila na lice mjesta na osnovu prijava građana, nego je to utvrđeno u okviru redovnog nadzora.

S poštovanjem, 
Tim za komunikaciju

Bahati i bezobrazni vladaju Banjalukom

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: