Parking se ipak danas naplaćuje ali po starim cijenama?

Na parkinzima koje pripadaju Gradu Banjaluka danas je trebao biti besplatan parking, ali, u praksi to i nije baš tako.
Naime, gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković najavio je juče da će potpisati pravilnik po kome će narednih sedam dana biti besplatan parking na cijeloj teritoriji Banjaluke.

Ipak, jedan Banjalučanin koji je htio ostati anoniman se požalio da mu je naplaćen parking po novoj cijeni, iako su u Gradu zamijenjene table, gdje su vraćene stare cijene parkinga kakve su bile prije pometnje sa cijenama parkinga kada je on poskupio prije tri dana.
Uredno parkiram auto svaki dan na parkingu kod Paskuline ciglane gdje je zona dva. Čuo sam juče najavu da će parking biti besplatan, ali je meni uredno naplaćena jedna marka. Ne žalim se ja zbog toga, ali mi je nejasno da nema nikakvog obaviještenja nigdje. Stvorili su totalnu pometnju oko ovoga svega, nikome ništa jasno nije – rekao je on.
Problem oko cijena parkinga je nastao kada je gradonačelnik Banjaluke mimo odobrenja od strane Skupštine grada poskupio parking na prostoru Banjaluke i promijenio pojedine zone.
Zbog toga su ponovo izbili protesti, svađe između političara u Banjaluci, da bi samo nakon tri dana ponovo bile vraćene stare table sa starim cijenama.

Izvor: Srpskainfo

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI