“Papovkom” opljačkao pumpu u Obilićevu

Naoružani maskirani razbojnik opljačkao je sinoć benzinsku pumpu u Ulici Cara Lazara u banjalučkom naselju Mejdan.

Nezvanično saznajemo da je opljačkana benzinska pumpa Ideal, koja je otvorena prije nekoliko mjeseci.

Pljačkaš je, oko 20 sati, uz prijetnju vatrenim oružjem prema radnicima iz pumpe odnio oko 2.000 maraka, a zatim pobjegao u nepoznatom pravcu, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

– Razbojnik je pješke došao do pumpe i odmah po ulasku u radnike je uperio “papovku” i viknuo: “Ovo je pljačka, dajte pare!”. Bio je maskiran i preko glave je nosio nešto nalik najlonskoj čarapi, dok je na sebi imao vojnu maskirnu jaknu sa oznakama Vojske Republike Srpske – rekao je izvor upućen u istragu.

On pojašnjava da je za vrijeme pljačke u prostorije pumpe krenula da ulazi jedna djevojka, pa je razbojnik i njoj prijetio puškom, s kojom se zbog dužine, jedva kretao po pumpi.

“Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka, preduzimaju operativne i istražne mjere i radnje sa ciljem rasvjetljavanja krivičnog djela ‘Razbojništvo’. Tačna materijalna šteta biće naknadno utvrđena, a o svemu je obaviješten dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka”, navodi se u saopštenju PU Banjaluka.

Izvor: Nezavisne

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI