Ose “srušile” plafon u spavaćoj sobi u Boriku

Nesvakidašnja situacija, nimalo prijatna, zadesila je jednu tročlanu porodicu u Banjaluci.
Bili su prisiljeni da skinu cijeli plafon u spavaćoj sobi, a krivac su, vjerovali ili ne, ose. Naime, kako priča, sagovornica za BL portal, njihova drama sa ovim insektima, trajala je duže vrijeme.

Po svemu sudeći ose su našle šupljinu na fasadi, s obzirom da je u pitanju stara zgrada u Boriku i uvukle se u međuprostor između spratova. U početku se čulo lupkanje, mislili smo da je miš. Ipak, u razgovoru sa komšijama shvatili smo da je u pitanju nešto drugo. Buku su pravile ose. Dolazili su zaprašivači i nadali smo se da je našim mukama sa osama tu bio kraj – priča ona.
Ipak, to se nije desilo. Nekoliko dana kasnije u spavaćoj sobi ugledala je nekoliko osa i s obzirom da ima djevojčicu od četiri godine u stanu, mnogo se uplašila.

– Ponovo su dolazili zaprašivači, ali ovaj put smo morali da skinemo kompletan plafon u sobi, jer su ose tu napravile gnijezdo. Nekoliko dana su trajali radovi, dok smo sve to sredili, očistili i konačno stavili tačku na problem sa osama, ali sada bar možemo biti potpuno mirni – završava sagovornica.

Izvor: Srpskainfo/BL Portal

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI