Online UDAS-ova Škola crtanja za najmlađe

Zbog pojave korona virusa, a u skladu sa porukom #OstaniKodKuće, Škola crtanja i slikanja za djecu sa i bez invaliditeta će se održavati online, saopšteno je iz Organizacije amputitaca UDAS.
UDAS već godinama organizuje ovu školu za vrijeme trajanja školske godine u Kulturnom centru UDAS u naselju Starčevica, ali zbog aktuelne epidemiloške situacije u gradu došlo je do promjene uobičajenog rada.
– Polaznici Škole crtanja i slikanja u dogovoru sa voditeljicom Škole održavaju online časove crtanja i slikanja. Na taj način polaznici i dalje, prilagođavajući se trenutnoj situaciji, nastavljaju crtati i sticati nova znanja iz u oblasti slikarstva. Voditeljica Škole polaznicima će predlagati teme za rad, nakon čega će mališani iste, kada završe dostavljati na korekcije i finalnu ocjenu. Crteže polaznika naše Škole objavljivaćemo na društvenim mrežama Kulturnog centra UDAS (Facebook i Instagram) –naveli su ovoj organizaciji.

Pozivali su sve zainteresovane mališane, koji vole da crtaju, da kontaktiraju UDAS kako bi zajedno iz toplih domova stvarali najljepša umjetnička djela.

Izvor: Srpskainfo

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: