Oduzeti škoda i audi

Prilikom kontrole škode kojom je upravljala osoba inicijala N.B. banjalučka policija je utvrdila da se na vozilu nalaze nepripadajuće registarske oznake, kao i da vozilo nije ocarinjeno.

“Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka u subotu su prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka, u Ulici Đure Damjanovića, izvršili kontrolu putničkog automobila marke škoda. Kontrolom je utvrđeno da se na vozilu nalaze nepripadajuće registarske oznake, kao i da vozilo nije ocarinjeno. O svemu je obaviještena Uprava za indirektno oporezivanje BiH. Vozilo je uz potvrdu oduzeto”, naveli su iz policije. Dodali su da je u toku rad na navedenom predmetu.

Takođe i prilikom današnjeg kontrolisanja audija Q7 kojim je upravljala osoba inicijala D.G. utvrđeno je da je vozilo u vlasništvu lica Ć.K., kao i da D.G. ne posjeduje vozačku dozvolu, jer je istekla i poništena 31. maja 2017. godine.

Oni su vozača kontrolisali u Ulici Knjaza Miloša, a provjerom kroz službene evidencije, utvrđeno je da postoji više neplaćenih novčanih kazni zbog počinjenih prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja sa pomenutim vozilom.

“Od D.G. je oduzeto navedeno putničko vozilo. Zbog počinjenih prekršaja protiv lica D.G. slijedi podnošenje zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu, kao i rad na utvrđivanju prekršajne odgovornosti vlasnika vozila”, naveli su iz policije.

Izvor: Nezavisne

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI