Određen pritvor osumnjičenim za ubistvo mladića u Trnu

Policijska uprava Banjaluka dostavila je Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka izvještaj protiv Dalibora Čambera (46) iz Laktaša zbog sumnje da je počinio krivično djelo teško ubistvo.

Izvještaj je dostavljen i protiv Milana Đurđevića (42) iz Laktaša zbog sumnje da je počinio krivično djelo pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela, rečeno je u Okružnom javnom tužilaštvu.

Osumnjičeni su sprovedeni u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka radi ispitivanja, nakon čega će tužilac donijeti odluku o stavljanju prijedloga za određivanje mjere pritvora.

Osumnjičeni su Okružnom javnom tužilaštvu predati sinoć, a njihovo dovođenje bilo je odgođeno određeno vrijeme iz bezbjednosnih razloga, jer se pred Tužilaštvom okupio veći broj navijača, koji su se prethodno oprostili od ubijenog Dušana Savanovića.

Iz Tužilaštva je ranije saopšteno da je Dalibor Čamber osumnjičen da je, u društvu sa osumnjičenim Milanom Đurđevićem, ranio iz pištolja sugrađane S.D. i B.A, nakon čega je S.D. preminuo.

Mladić iz Laktaša čiji su inicijali S.D. preminuo u je u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske od posljedica ranjavanja u četvrtak, 31. decembra, u 22.50 časova u pucnjavi na benzinskoj pumpi u Trnu, u opštini Laktaši.

Uviđaj je obavila dežurni tužilac banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva Hana Vranješević zajedno sa pripadnicima Policijske stanice Laktaši.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: