Odigrane utakmice NLB lige

U subotu su odigrane utakmice NLB lige u sportskoj dvorani Obilićevo, gdje su učestvovale ekipe iz Austrije, Srbije, BiH i Hrvatske.

KKI Vrbas je ostvario dvije briljantne pobjede, te drži prvo mjesto u svojoj grupi. Dostojno su prezentovali naš grad, dočekali goste i ispratili ih, te je organizacija bila na najvišem nivou.

Zahvaljuju se sportskoj dvorani Obilićevo i njenim radnicima koji su učinili da ovo bude nezaboravno druženje. Posebno se zahvaljuju direktoru Manojli Zrniću  koji je napravio dva toaleta za osobe sa invaliditetom, a jedini problem je bio to što su svalčionice na spratu, te su morali gurati košarkaše u kolicima uz stepenice, ali im to niko nije uzeo za zlo.

Njihova je životna želja, a to su i zaslužili, da Grad renovira dvoranu u OŠ Borisav Stanković, koja je prilagođena za invalide.

Na izvlačenju, gdje je učestvovalo osam ekipa, Vrbas je izvukao kolica za kapitena Igora Ignjatovića, koja će biti uručena na finalu NLB lige. Zahvaljujemo se zlatnoj ruci gospodina Radovana Bajića, koji je izvukao kuglicu sa našim imenom.

KKI Vrbas je, kao i uvijek, dostojno prezentovao Banja Luku, ekipa iz Graca se oduševila kao i ekipa Singidunum iz Beograda a sa kojom će razgovarati o bratinjenju kada se bude igralo treće kolo NLB lige u Beogradu. Kum će  biti predsjednik Skupštine ABA lige, gospodin Igor Dodik, koji je obećao da će opet vratiti  ligu pod okrilje ABA lige.

Utakmicu je posjetio i trener KK Igokea, Žarko Milaković, koji je pozdravio sve prisutne, podbacio prvu loptu za početak utakmice, družio se sa igračima, dao im korisne savjete, te se stavio na raspolaganje da  pomogne po pitanju treninga.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: