Od ponedjeljka Banj bus ponovo u funkciji

Od ponedjeljka će Banj bus koji vozi na trasi od Tvornice obuće “Bema” do spomenika na Banj brdu, saobraćaće svaki dan, saopšteno je iz Odjeljenje za saobraćaj i puteve Gradske uprave Banjaluka.
Ovaj red vožnje će biti na snazi do 31. avgusta.

Kako je najavljeno Banj bus će radnim danom polaziti od “Beme” u 15, 16, 17, 18 i 19 časova, a ispred spomenika će autobus kretati u 15,30, 16,30, 17,30, 18,30 i 19,30.

Neradnim danima od “Beme” autobus kreće u svakog sata, od 9,00 ujutro do 7 naveče, dok se sa spomenika u grad vraća pola sata kasnije, dakle svakog sata, počev od 9,30, do 19,30 časova.
Trasa kretanja autobusa od “Beme” ide Ulicom vojvode Pere Krece, Ulicom Koste Vojinovića i Putem banjalučkog odreda do spomenika, oko spomenika i nazad istom trasom do “Beme”.
Autobus staje na 5 stajališta: kod “Beme”, kod rampe, sredina trase između Rampe i spomenika, kod skretanja za izletište Trešnjik i kod spomenika na Banj brdu.

Cijena karte je 1 KM po putniku po polasku, bez obzira na stajalište gdje je putnik ušao, a za djecu do 5 godine prevoz je besplatan.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI