“Od ponedeljka nova borba” poruka Davidovog oca sa Trga Krajine

I danas je na banjalučkom Trgu Krajine održano mirno okupljanje građana koji traže pravdu i istinu o tome šta se dogodilo njihovom mladom sugrađaninu Davidu Dragičeviću

Prisutnim se obratio otac Davor Dragičević. On je na početku rekao kako je saučesništvo u ubistvu  gori zločin od ubistva. Rekao je da svi koji su učestvovali u skrivanju činjenica o ubistvu Davida Dragičevića do ovog momenta da se ne trebaju javljati.

On je danas simbolično podijelio jedno veliko ništa sugrađanima, jer to pokazje kako kaže, koliko institucije znaju o stradanju Davida Dragičevića.

Više vas ne trebamo. Nadležne institucije RS i njihovi dokazi i činjenice od ovog momenta za mene više nisu relevantni i nisu važni. Čast onima poštenima koji se nalaze u uniformama, hvala im na podršci a koji iz razumljivih razloga nisu sa nama. Hvala i Vama inspektorima u civilu, gledam vas od početka, rekao je Davidov otac okupljenim građanima.

Davor Dragičević je prisutnima na Trgu Krajine rekao i da  od ponedjeljka ide u novom smjeru i sa novom borbom za istinu o stradanju sina. 

Izvor: Buka

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: