Od nedjelje sa banjalučkog aerodroma letovi za Tivat

Prvi promotivni let kompanije “Air Montenegro” iz Tivta sletjeće na banjalučki Aerodrom u nedjelju, 27. juna. Kao znak dobrodošlice avion će biti dočekan vodenim topovima.
Kako je saopšteno iz Aerodroma Republike Srpske, avion Air Montenegro će letjeti na relaciji Banjaluka Tivat – Banjaluka, dva puta sedmično petkom i nedjeljom.

– To je idealno za naše putnike da brzo dođu na crnogorsko primorje na produženi vikend ili duži odmor – poručili su iz Aerodroma RS. Cijena povratne karte je od 89 evra, a svi zainteresovani putnici više informacija mogu naći na sajtu airmontenegro.com.

Iz kompanije su saopštili da im je veliko zadovoljstvo što je ostvarena ova avio- konekcija redovnog komercijalnog saobraćaja po prvi put i što postoji veliko interesovanje za Crnu Goru kao destinaciju.
Prvom promotivnom letu će prisustvovat i Milan Račić, v.d. generalnog direktora Aerodroma Republike Srpske AD Banja Luka, Predrag Todorović, izvršni direktor Air Montenegra koji će i doputovati letom iz Tivta, te načelnik opštine Laktaš Miroslav Bojić.

Avion bi trebalo da sleti u nedjelju oko 17.20 časova.

Podsjetimo, sa Aerodroma Banjaluka trenutno je moguće letjeti na sedam destinacija, u Beograd, Geteburg, Stokholm, Malme, Dortmund, Ajndhoven, te Bazel-Miluz.

Izvor: Srpskainfo

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI