Od juna 4 nova leta iz Mahovljana

“Wizz Air”, najbrže rastuća evropska aviokompanija, danas najavljuje početak poslovanja iz Banjaluke sa četiri nove niskotarifne linije.

Od juna 2021. godine, “Wizz Air” će pokrenuti nove linije iz Banjaluke za Eindhoven u Holandiji, Bazel / Mulhouse u Francuskoj, Malme u Švedskoj i Dortmund u Njemačkoj. Karte za sve nove destinacije već su dostupne za prodaju na sajtu kompanije ili posredstvom mobilne aplikacije i to po cijeni od 19,99 evra. Cijena se odnosi na kartu u jednom smjeru, uključujući administrativnu naknadu. Uključena je jedna ručna torba (max: 40x30x20cm). Torba s točkićima i svaki prijavljeni prtljag podliježu dodatnim naknadama.

– Očekuje se da će nove linije stimulisati sektor vazduhoplovstva i ugostiteljstva u regijama, dok će putnici iz Bosne i Hercegovine istovremeno putovati po najnižim cijenama WIZZ-a do Holandije, Francuske, Švedske i Njemačke – saopšteno je iz ove kompanije.

U saopštenju navode da su radi sigurnog i bezbrižnog putovanja putnika i posade, uveli dodatne higijenske mjere za podršku fizičkom distanciranju tokom ulaska u avion, kao i za poboljšanu čistoću u avionu. Dio tih mjera za zaštitu zdravlja putnika i posade podrazumijeva da se putnici ukrcavaju i kupuju onlajn/putem interneta, uključujući plaćanje dodatnog prtljaga, a radi smanjenja nebitnih interakcija na aerodromu.

– Dok HEPA filteri svih Wizz Air aviona filtriraju 99,97 odsto virusa i bakterija iz zraka u kabini, posada kao i putnici moraju nositi maske tokom cijelog leta – pojašnjavaju u ovoj kompaniji.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI