Od 2. aprila na javom uvidu dva regulaciona plana

Odjeljenje za prostorno uređenje obavještava javnost da će nacrt izmjene dijela Regulacionog plana stambenog naselja „Paprikovac – Petrićevac“ – zona A, biti izložen na javni uvid od 2. aprila do 2. maja 2019. godine.

Nacrtom plana obuhvaćeno je područje koje se nalazi u naselju Paprikovac između Majevičke i Ljevčanske ulice, uz Banijsku ulicu, a odnosi se na dijelove k.č. br. 1378/1, 1376/1, 1376/2, 1376/3, 1375/1, 1375/3 i 1378/5 k.o. Petrićevac 2 (n.p.), površini 1,24 ha i biće izložen na javni uvid u prostorijama preduzeća „Ruting“ Banja Luka – Ulica Prvog krajiškog korpusa broj 16, u prostorijama Gradske uprave i u prostorijama MZ Petrićevac, svakim radnim danom u vremenu od 8.00 do 16.00 časova. Nacrt plana objavljen je i i na ovoj internet stranici.

Za vrijeme trajanja javnog uvida, sve do 2. maja, svako fizičko i pravno lice može dati mišljenje, primjedbe i prijedloge na nacrt, upisom u svesku koja će se nalaziti u prostorijama u kojima će nacrt biti izložen ili ih dostaviti u formi dopisa Gradskoj upravi – Odjeljenju za prostorno uređenje .

Na ponovljenom javnom uvidu RP dijela naselja Кaranovac
Od 2. do 10. aprila ove godine, ponovo će na javni uvid biti izložen nacrt Regulacionog plana dijela naselja Кaranovac.

Nacrtom plana obuhvaćen je prostor koji se nalazi između mosta u naselju Кaranovac, regionalnog puta Banja Luka – Кneževo i planirane trase za izmještanje regionalnog puta Banja Luka – Кneževo i biće izložen na javni uvid u prostorijama preduzeća „Geoput“ Banja Luka – Ulica kralja Nikole 13, u prostorijama Gradske uprave i u prostorijama mjesnih zajednica Кaranovac i Ljubačevo, svakim radnim danom u vremenu od 8.00 do 16.00 časova. Nacrt plana objavljen je i na ovoj internet stranici.

Za vrijeme trajanja ponovljenog javnog uvida, sve do 10. aprila 2019. godine, svako fizičko i pravno lice može dati mišljenje, primjedbe i prijedloge na nacrt, upisom u svesku koja će se nalaziti u prostorijama u kojima će nacrt biti izložen ili ih dostaviti u formi dopisa Gradskoj upravi – Odjeljenju za prostorno uređenje.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI