Obustava saobraćaja u kanjonu Tijesno

Saobraćaj će od danas do 23. septembra biti potpuno obustavljan na dionici magistralnog puta Karanovac-Crna Rijeka, u kanjonu Tijesno, u vremenu od 11.00 do 11.45 časova, s ciljem nesmetanog održavanja penjačkog “Dril end čil festivala”.

Saobraćaj će u vrijeme obustave biti preusmjeren na putni pravac Banjaluka-Čađavica-Mrkonjić Grad, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Na većini puteva u Republici Srpskoj ovog jutra su povoljni uslovi za vožnju i saobraćaj se odvija redovno, a izuzetak su dionice na kojima je zbog sanacionih radova izmijenjen režim vožnje i regulisan privremenom signalizacijom.

U kotlinama i duž riječnih tokova iz AMS skreću pažnju na jutarnju maglu, a na dionicama koje prolaze kroz usjeke i pored kamenih kosina, na moguće odrone zemlje ili kamenja na kolovoz.

Na dionici magistralnog puta Klašnice-Prnjavor u mjestu Hrvaćani, na ukrštanju magistralnog puta sa auto-putem u zoni vijadukta Crkvište, zbog izgradnje auto-puta, obustavljen je saobraćaj i preusmjeren na privremenu zaobilaznicu u neposrednoj blizini.

Na dionici magistralnog puta Klašnice jedan-Prnjavor, u mjestu Drugovići, izmijenjen je režim odvijanja saobraćaja radi uključivanja i isključivanja mehanizacije koja je angažovana na izgradnji auto-puta Banjaluka-Doboj.

Na magistralnom putu Karanovac-Crna Rijeka u toku je sanacija klizišta, pa se saobraćaj odvija usporeno.

S obzirom na to da je riječ o veoma frekventnom putnom pravcu dolazi do kratkotrajnih zastoja, pa vozače iz AMS Republike Srpske mole za strpljenje.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: