Obustava saobraćaja u dane vikenda

Odjeljenje za saobraćaj i puteve obavještava građane da će u dane vikedna za potrebe organizovanja Manifestacije „2. Banjalučki karneval“, biti obustavljen saobraćaj u sljedećim ulicama:

Ulici kralja Petra I Karađorđevića, na dijelu od Aleje Svetog Save do Ulice Marije Bursać i Trga srpskih vladara, na dijelu od Ulice kralja Petra I Karađorđevića do Srpske ulice (dio ulice ispred Gradske uprave i šetališta) , dana 05.2023. godine u vremenu od 9.00 do 23.00 časa,
u Ulici kralja Petra I Karađorđevića, na dijelu od Aleje Svetog Save do Ulice Marije Bursać i Trga srpskih vladara, na dijelu od Ulice kralja Petra I Karađorđevića do Srpske ulice (dio ulice ispred Gradske uprave i šetališta), dana 28.05.2023. godine u vremenu od 10.00 do 17.00 časa.
Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja, na linijama javnog prevoza putnika koje saobraćaju Ulicom kralja Petra I Karađorđevića, dio od Bulevara cara Dušana do Aleje Svetog Save, izvrši preusmjeravanje autobusa na Bulevar cara Dušana, Kninsku, Vidovdansku, te Ulicu Vuka Karadžića i dalje postojećom trasom.

Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja regulisanje i preusmjeravanje saobraćaja vršiće se na propisan način od strane pripadnika službenih lica MUP-a.

Molimo učesnike u saobraćaju na oprez i razumijevanje.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI