Obustava saobraćaja u Centru i dijelu Kuljana

Zbog izgradnje poprečnog betonskog propusta, u subotu  od 7.30 do 18 časova, biće obustavljen saobraćaj za sva vozila u Sedmoj kuljanskoj ulici, na dijelu od ulaza u školsko dvorište prema Barlovcima, u dužini od 100 metara, saopšteno je iz Odjeljenja za saobraćaj i puteve.

– Za vrijeme izvođenja radova, odnosno za vrijeme trajanja obustave saobraćaja, prigradska linija Zalužani – Barlovci se iz smjera Zalužana skraćuje do stajališta „Raskrsnica Kuljani“, i to polasci iz Zalužana od 7.40 do 18 časova i polasci iz Barlovaca od osam do 18.20 časova. Druga vozila će se preusmjeriti na alternativne pravce – kažu u nadležnonm odjeljenju.
Uputili su apel učesnicima u saobraćaju za oprez i razumjevanje.

U nedjelju, 27. oktobra od 09 do 13.30 časova, biće obustavljen saobraćaj u Ulici kralja Petra I Karađorđevića, na dijelu od Bulevara cara Dušana do Aleje Svetog Save, zbog održavanja pokazne vježbe Profesionalne teritorijalne vatrogasne jednice Banja Luka, a povodom obilježavanja 50 godina od razornog zemljotresa koji je pogodio Banju Luku 1969. godine.

Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja, na linijama javnog prevoza putnika koje saobraćaju Ulicom kralja Petra I Karađorđevića, dio od Bulevara cara Dušana do Ulice aleja Svetog Save, izvršiće se preusmjeravanje autobusa u ulice Bulevar cara Dušana, Kninska, Vidovdanska, Vuka Karadžića, odnosno preko stare autobuske stanice i dalje postojećom trasom.

Za vrijeme trajanja obustave, saobraćaj će regulisati i preusmjeravati pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova RS.

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: