Obustava saobraćaja na lokalnom putu Dragočaj – Ramići – Kuljani – Zalužani

Odjeljenje za saobraćaj i puteve obavještava građane da će, od 7.00 časova 24.07.2021. godine do 19.00 časova 26.07.2021. godine, biti obustavljen saobraćaj za sva vozila na lokalnom putu Dragočaj – Ramići – Kuljani – Zalužani, na dijelu od Magistralnog puta I reda broj 108 u dužini od po 10 m prema Dragočaju i prema Ramićima, zbog rekonstrukcije raskrsnice Magistralnog puta I reda broj 108, dionica Ivanjska – Šargovac i lokalnog puta Zalužani – Dragočaj.

Za vrijeme obustave saobraćaja, autobusi na prigradskim linijama

Banjaluka – Dragočaj – Gradina i
Banjaluka – Dragočaj – Stranjani,
iz smjera grada mijenjaju trasu i sa magistralnog puta se preusmjeravaju pored Unisa prema Dragočaju i dalje registrovanom trasom, u povratku istom trasom obrnutim redoslijedom.

Na prigradskoj liniji Banjaluka – Ramići iz smjera grada autobus se preusmjerava pored Unisa do Dragočaja i nazad (linija Banjaluka – Ramići se skraćuje iz smjera grada do Dragočaja).

Za vrijeme izvođenja radova biće omogućen pješački saobraćaj.

Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja regulisanje i preusmjeravanje saobraćaja vršiće se na propisan način postavljanjem privremene saobraćajne signalizacije.

Radove na ovoj dionici izvodi preduzeće „KOZARAPUTEVI“ d.o.o. Banjaluka.

Mole se svi učesnici u saobraćaju za oprez i razumjevanje, zbog otežanog odvijanja saobraćaja za vrijeme izvođenja radova.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: