Objavljen ugovor! Objavljen ugovor!

Uprava grada Banjaluka dostavila je toliko, na portalu blmojgrad, navikani ugovor o izgradnji dječijeg igrališta u parku Mladen Stojanović. Na njegovo objelodanjivanje čekali smo duže od petnaest dana. Tražili sam ga iz radoznalosti, a reakcija Kabineta gradonačelnika Banjaluke, i samog gradonačelnika na običan zahtjev za pristup informacijama, je bila burna i nepimjerena.
Zašto?

Zašto kada  je potpisani ugovor između Uprave grada Banjaluka i Mlijekoprodukta, koji nam je stigao na adresu,  klasičan tipski ugovor između dvije strane? U njemu nema ništa sporno ni spektakularno.

Ugovor kao ugovor.

U budućnosti se radujemo dobroj saradnji sa Upravom grada Banjaluka i nadamo se da neće dolaziti do nepotrebnih i neprimjerenih kvalifikacija na naš račun zbog postavljenog pitanja. Blmojgrad postavlja pitanja u želji da informiše građane Banjaluke. Jer posao novinara je da postavlja pitanja.

Kompletan ugovor: FW_ Kabinet gradonačelnika (1)

U Kabinetu gradonačelnika danas sjede, nekada vrhunski novinari Banjaluke, kolege koje su nekada postavljale pitanja. Ne treba da se čude da će pitanja tek da bude, jer pred Banjalukom, kako je najavio gradonačelnik, su veliki projekti, a javnost o tim projektima ne zna ništa ili gotovo ništa.

povezani tekst

Prvo Heroj, pa onda protivnik dječijih igrališta- Hvala Ime

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: