Nutricionista sa UKC-a napala Stanivukovića zbog tvrdnji o obrocima za porodilje

Gospodine Stanivukoviću, nemojte da objavljuje nepotpune obroke za trudnice i porodilje, niti za bilo koju kategoriju pacijenata. Ako imate imalo morala, nemojte da vam trudnice i porodilje budu oružje u prljavoj kampanji koju vodite.

Ovo je na Fejsbuk stranici Univerzitetskog kliničkog centra RS saopštila magistar nutricionizma Radmila Baldić, koju zanima gdje je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković, kada je već slikao doručak, sklonio ostatak.

– Ko je pojeo: jaje, čitavu pavlaku, čaj i plazma keks od 150 grama? Kao stručno lice, odgovorno tvrdim da trudnice i porodilje u UKC RS dobijaju adekvatnu ishranu prilagođenu stanju u kojem se nalaze, sa odgovarajućom energetskom vrijednošću, makro i mikro nutrijentima! – naglašava Baldić.

Dodaje da ne želi da njeno ime, obrazovanje i rad služe kao poligon za politička prepucavanja.

– Osim što manipulišete, vi sigurno niste dovoljno obrazovani i kompetentni da pričate o temi koju ne poznajete. Nije u redu da nas javno ponižavate, očekujem vaše izvinjenje – poručila je Baldić.

Podsjećamo, Stanivuković je juče, na pauzi sjednice Skupštine grada Banjaluka, pokazao fotografije hrane za koju tvrdi da se servira porodiljama u UKC RS u Banjaluci.

On je pozvao nutricioniste da daju ostavku, tvrdeći da su mu fotografije poslale porodilje.

Stanivuković sa fotografijama hrane za porodilje

Ilić odgovorio drugim fotografijama obroka za porodilje

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI