Novi muzički festival “Banja Luka Fest” na Kastelu

Prvi Internacionalni muzički festival “Banja Luka Fest”, u organizaciji agencije “Stars&more” održaće se na tvrđavi Kastel, od 25. do 30. avgusta. Svjetske zvijezde, glamur, crveni tepih, spektakularni koncerti, brojne poznate ličnosti iz cijelog regiona, veliki broj medijskih kuća i posjetilaca i još mnogo toga desiće se u šest festivalskih dana.
Svečano otvaranje Festivala, o kome će uskoro biti više riječi, organizatori najavljuju kao do sada neviđen muzički spektakl.
Među svjetski poznatim imenima, koja će nastupiti na velikoj sceni tvrđave Kastel, najviše pažnje svakako privlači najpoznatija fado diva Mariza. Čuvena Portugalka ove godine slavi 20 godina muzičke karijere i u okviru svoje slavljeničke turneje će posjetiti i Banjaluku, što će nesumnjivo biti događaj za pamćenje.
“Uz velike zvijezde, sjajne koncerte, dobru energiju, odličnu organizaciju i niz vrlo zanimljivih pratećih sadržaja tokom svih šest festivalskih dana želimo poslati pozitivne poruke iz Banjaluke kao mjesta dobrih susreta.
Uprkos trenutnoj situaciji i mnogobrojnim izazovima, uspjeli smo da dovedemo velike izvođače kao što su Mariza, Luka Šulić 2Cellos, Amira Medunjanin, Zvonko Bogdan i Bijelo dugme. Ovo je tek početak. Cilj nam je da ovaj festival postane tradicionalni, i da se od ove godine uvrsti na mapu najznačajnijih dešavanja u regionu iz oblasti kulture, umjetnosti i muzike. Želja nam je da pokažemo sve potencijale koje Banja Luka ima, da privučemo publiku iz regiona i uključimo lokalnu zajednicu” rekla je Biljana Čigoja, direktor “Banja Luka Fest-a”. “
Takođe, atraktivna festivalska lokacija, velika scena tvrđave Kastel, za potrebe festivala biće posebno prilagođena. Za ovu prilliku organizatori pripremaju sjedeću platformu sa kojom će Kastel zablistati u novom sjaju i na taj način publici ponuditi nezaboravno iskustvo koncerata na otvorenom.
Projekat podržali kompanija Mtel, Coca-Cola i mnogi drugi.
Pridružite nam se od 25. do 30. avgusta 2020. i uživajte u Banja Luka Festu!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: