Nova stolarija za školu u Česmi

Učionice u područnoj Osnovnoj školi “Vuk Stefanović Karadžić” u banjalučkom naselju Česma uskoro će biti toplije nakon što bude zamijenjena unutrašnja stolarija u tom objektu.

“Radovi na zamjeni unutrašnje i vanjske stolarije na ovom objektu privode se kraju”, potvrdila je Tatjana Vilendečić, direktorica te škole.

Zamjena stolarije počela je prije nekoliko dana i izvodi se zahvaljujući dobijenim sredstvima od 20.000 KM iz budžeta predsjednika RS.

Završetkom ovih radova svi zaposleni i đaci dobiće ugodne i toplije prostorije za rad, a kako bi se nastavni proces izvodio nesmetano dio nastave, dok traje zamjena stolarije, izvodi se i u prostorijama mjesne zajednice Česma.

“Ova donacija nam znači mnogo. Stara stolarija bila je dotrajala, stara koliko i škola. Osim što će ljepše izgledati, školski objekat će biti i topliji, zbog čega će biti prijatnija atmosfera za rad učenicima i nastavnicima”, rekla je Vilendečićeva.

Ovo područno odjeljenje, koje pohađa 112 učenika od 1. do 5. razreda, uskoro će dobiti još jednu učionicu.

“Tender za dogradnju nove učionice tek treba da bude raspisan. Ne mogu tačno da predvidim koliko će procedura da traje, ali se nadamo da bi izgradnja nove učionice mogla početi u aprilu”, kazala je ona.

Izvor: Nezavisne

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI