Nema izvinjenja iz Mladog Krajišnika, nastavljaju sa…

Nakon sramnog saopštenja koje je objavljeno na zvaničnoj FB stranici ŽKK Mladi Krajišnik nakon izgubljenog finala od ŽKK Orlovi, ponovo su se oglasili. Ovaj put zbog osude sportske javnosti koja je uslijedila nakon objavljivanja spornog saopštenja. Uz novo saopštenje prenosimo i fotografije koje su priložene uz njega.

U protekla 3 dana od naše objave za utakmicu Finala 27.KUP-a Republike Srpske nismo se oglašavali, pustili smo da se svi dežurni komentatori izredaju .
Javljali su se pozvani i ne pozvani, nadležni i ne nadležni, mnogi su nas osuđivali, neki su nas osudili, optužili nas za govor mržnje i ko zna šta sve još, samo nas još niko nije demantovao i napisao da lažemo, da pišemo neistine, upravo zato jel smo napisali ISTINU !
MK ima 1 stranu igračicu (pasoš SRB), protivnik ima 4 strane igračice (2 pasoš SRB, 1 pasoš MNE, 1 pasoš SAD), to su ne pobitne i istinite činjenice !
Prosjek starosti igračica MK je 19 godina, prosjek starosti igračica protivnika je 25 godina, to su ne pobitne i istinite činjenice !
Ako se 3-4 djevojke bez ustručavanja na javnim mjestima drže za ruke, međusobno miluju, maze, ljube, drapaju, da ne nabrajamo dalje, da li je to javno promovisanje određene populacije ili šta je ???
Kakav je to “govor mržnje” ako smo napisali ISTINU, istinu koja je poznata mnogima koji prate žensku košarku Banja Luke, istinu koju znaju mnogi gosti i osoblje caffe Krokodil u dvorani Obilićevo ???
Danas su mnoga mjesta pod video nadzorom, možda treba da objavimo neke snimke kako bi se svi svojim očima uvjerili u ISTINU koju smo objavili ???
Ministarstvo porodice, omladine i sporta kaže da je naša objava ne sportska, da nije u duhu fair play-a, evo MK javno poziva Ministarstvo da se oglasi i kaže da li su pisanja našeg protivnika koja objavljujemo samo 2 od 30-ak sličnih sportska i fair play ???
Ovo je početak, ima toga još dosta, idemo dalje !

Zbog sramne “čestitke” očekuju smjenu u Mladom Krajišniku

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: