Nektar pivo, prvi regionalni pivski NFT

NFT uglavnom vezujemo za digitalnu umjetnost, igrice ili slične industrije. Ali najnovija kolekcija NFT-jeva dolazi iz pivske industrije i to domaće. Banjalučka pivara sa svojim Nektar pivom priključila se svijetu digitalnih tokena dizajnirajući kolekciju od 12 NFT-jeva i tako postalo prvo regionalno pivo i jedan od prvih domaćih brendova koji se oprobao u ovoj inovativnoj i digitalnoj sferi.

Kreativni tim iz marketinga Banjalučke pivare je osmislio šaljiv i zanimljiv način da pozovu potrošače na društvenim mrežama da im oni pošalju svoje viđenje šta zapravo znači NFT.

“Kreirali smo ograničenu seriju od 12 jedinstvenih digitalnih tokena i svih 12 NFT-jeva poklonićemo onima sa najkreativnijim odgovorima na pitanje „WTF je NFT?“

Više stotina ljudi je već učestvovalo u ovoj šaljivoj aktivaciji Nektara o NFT-ju, pokušavajući da svojim viđenjem približe brendu šta zapravo znači ovaj popularan termin,“ poručili su iz Banjalučke pivare i pozvali sve da posjete Instagram stranicu Nektar piva i učestvuju u ovoj aktivaciji do 31. marta https://www.instagram.com/p/CbfoN-6I02s/?utm_medium=copy_link

Iz Banjalučke pivare poručuju da se kolekcija nalazi na Open Sea platformi, a osim NFT-ja Nektar piva, 12 dobitnika očekuju i druge nagrade poput ulaznica za Nektar OK Fest, Nektar Garden Fest, utakmicu KK Crvena Zvezda, majica, čaša, i, naravno piva, jer ipak je pravo pivo bolje od ovog digitalnog.

Kontakt za više informacija: Milka Stanivuković, PR manager, Banjalučka pivara,066/119429,[email protected]

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI