Nektar Color Fun Run 2024

Banjaluka će ponovo biti u bojama Nektara, jer nas očekuje nova trka “Nektar Color Fun Run”, kao dio banjalučkog festivala “Vivia Run&More Weekend”, u subotu 1. juna sa početkom u 20.00 časova.

“Nektar” pivo je već postalo prepoznatljivo kao dio “Nektar Color Fun Run” festivala, a želja organizatora i Pivare je da svake godine prirede još bolju zabavu za sve učesnike ove trke.
“U želji da motivišemo što više naših zaposlenih da aktivno učestvuju u našoj trci, ove godine smo napravili korak naprijed uključivši ih i u našu promotivnu kampanju. Oni su se našem pozivu rado odazvali, što nas posebno raduje i pokazuje da događaji koje podržavamo dobijaju podršku svih predstavnika naše kompanije, kako smo i očekivali. Uz Nektar je uvijek zabava zagarantovana, a pozivamo sve ljubitelje dobre zabave da nam se pridruže – da u dobrom raspoloženju svi zajedno obojimo Banjaluku,” istakla je Andrea Lizdek, marketing menadžer Banjalučke pivare.
U trci „Nektar Color Fun Run“ svi uzrasti trčaće 3300 metara, dok se posipaju organskim bojama. Da bi događaj bio potpun biće obezbjeđena muzika koja će dopirati sa muzičkih punktova duž staze. Učesnici na raspolaganju imaju 30 minuta da pređu zadani cilj, a početak trke kao i cilj će biti kod Banjalučke arene u ulici Olimpijskih pobjednika.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI