(Ne) moguća misija” Youth Speak Forum treći put u Banjaluci

Najveća mreža studenata i mladih ljudi na svijetu, AIESEC, organizuje treći po redu Youth Speak Forum u Banjaluci.

Forum će biti organizovan 19. maja na Fakultetu političkih nauka u Banjaluci.

Organizatori najavljuju mnoštvo zanimljivih sadržaja, inspirativnih priča uspješnih govornika, radionica, panel diskusija i praktičnog rada vas čeka u subotu.

“Sam događaj je nastao iz partnerstva AIESEC-a sa UN-om 2015. godine, te se od tada realizuje u preko 120 država na svijetu sa ciljom podizanja svijesti o ciljevima održivog razvoja”, navode iz AIESEC-a.

Tema ovogodišnjeg foruma je “Uspjeh u BiH – (ne) moguća misija”.

O ovome će govoriti Dijana Tepšić, osnivač i kreativni direktor “Play Media Team-a”, diplomirani komunikolog i voditelj regionalo poznatog show-a “Rekreativino sa Dijanom Tepišić”.

Jedna od  govornica je i Tatjana Vučić, analitičar Harvard mreže konsultanata u oblasti strateškog menadžmenta na projektima velikih svjetskih kompanija i  Zoran Gajić, inovator i pokretač Inovacionog centra u Banjaluci, Robokidsa kao i INTERE u Mostaru, i IKC u Prištini.

O upravljanju vremenom mlade će podučiti ekipa “Stress Less” tima na čelu sa Janom Tanasić.

Biće održana i panel diskusija na temu “Formalno i neformalno obrazovanje” sa posebnim gostom, Jelicom Rastokom, najboljim studentom u istoriji Ekonomskog fakulteta.

Učesnici će imati priliku pisati projekte o ciljevima održivog razvoja koje smatraju najrelevantnijim u svojoj zajednici.

Ulaz za sve studente i srednjoškolce je besplatan uz obaveznu prijavu na link: https://podio.com/webforms/20824071/1432357

Projekat je podržan od strane Ministarstva porodice, omladine i sporta RS.

Izvor: Nezavisne

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI